SVILENE TREPAVICE

NOKTI & PEDIKIR | TREPAVICE

 

063/788-21-28

 

SVILENE TREPAVICE NOVI SAD

Provera i zakazivanje slobodnih termina. Svilene Trepavice Novi Sad tim vrhinskih LASH tehničara Vama na usluzi.

SVILENE TREPAVICE

MEGA VOLUMEN TREPAVICA popularnim metodama nadogradnje trepavica 1 na 1 i Ruski Volumen sa našim Lash tehničarima dobijate vrhunsku uslugu i prepoznatljiv Mega Volumen Lash stil

LASH LIFT

Postupak naglašavanja prirodnih trepavica metodom Lash Lift uvijanja sa tretiranjem specijalnim proizvodima a kao efekat dobijamo naglašen prirodni atraktivnog volumen.

NADOGRADNJA NOKTIJU

Usluga sa kojom smo najviše ponosni svakako je nadogradnja noktiju. Naš tim iskusnih manikira stoji Vam na raspolaganju za sve opcije nadogradnje, izlivanja i gel laka.

ESTETSKI PEDIKIR

Estetika noznih noktiju najaktuelnija je tokom letnjeg perioda i prati stil vedrine leta a za dame koje ovu uslugu koriste tokom cele godine sa nezaobilaznim tonovima svakog godišnjem doba.

DEPILACIJA

Tretman depilacije hladnim/toplim voskom kao i depilacija šećernom pastom u sklopu naših usluga podrazumeva korišćenje preparata za ublažavanje iritacije kože.

OBUKA SVILENE TREPAVICE

Najbolji profesionalni kurs za Svilene Trepavice Novi Sad. Organizujemo pojedinačne i obuke u grupama. Kurs je osmišljen po jedinstvenom metodu Svilene Trepavice tima.